Despre noi

Home / Despre noi

Cine suntem?

Noi suntem Smart Accounting Ideas SRL – firmă de contabilitate membră a Corpului Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din Romania înființată în 2019 având drept scop oferirea de servicii externalizate companiilor în ceea ce privește contabilitatea, salarizarea, resursele umane, consultanța fiscală și cenzoratul.

De ce externalizare?

Externalizarea anumitor servicii din cadrul companiei conduc la reducera costurilor și controlul efectiv al acestora, o economie considerabilă care duce la un capital disponibil necesar pentru investirea acestuia în dezvoltarea altor departamente din cadrul companiei și a unui timp suplimentar care poate fi investit în atingerea performanței. Diferența dintre serviciile interne și externalizate o reprezintp faptul că externalizarea acoperă întregul spectru al serviciilor și oferă soluții specializate profesionale, pe când departamentul intern este limitat la una – doua persoane și un  domeniu de activitate limitat. 

 

Împreună cu echipa noastră de profesionști venim în întâmpinarea  nevoilor companiei dumneavostră și asigurăm buna funcționare în domeniul financiar-fiscal. Optând pentru serviciile noastre dorim să vă asigurăm faptul ca noi, Smart Accounting Ideas – firmă de contabilitate, ne asumăm responsabilitatea privind calitatea acestora.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi clienților servicii clienților servicii de calitate, integritate, transparență și disponibilitate. Oferim astfel partenerilor nostri sprijinul necesar pentru atingerea propriilor obiective și depașirea standardelor, ducând astfel la o dezvoltare durabilă și solidă a mediului de afaceri.

Cui sunt adresate serviciilor noastre? 

Serviciile Smart Accounting Solutions- firmă de contabilitate, se adresează tuturor entităților, indiferent de forma de organizare a acestora. 

Pentru detalii privind serviciile oferite și oferte ne gasiti la numarul de telefon 0765062630 sau ne puteți scrie folosind formularul de contact